KAKO DA NAPRAVITE SAMOPODIZAJUĆE BRAŠNO? Testo će narasti u roku od ODMAH, a treba vam SAMO 2 sastojka!
Olakšaće vam pripremu testa, a potrebno vam je samo 2 sastojka koja već imate u kuhinji.
Potrebno je
- 750 g brašna
- 10 kašičica praška za pecivo
Priprema:
Brašno i prašak za pecivo pomešajte i dobro promešajte. Čuvajte u zatvorenoj posudi, na sobnoj temperaturi, do 6 meseci.
TRIKOVI ZA SAVRŠENU PILETINU Napravite ovako i biće hrskava spolja, i mekana iznutra
Ako želite da piletina ispadne sočna, primenite ove jednostavne trikove iskusnih domaćica.
PALENTA SA SIROM Jednostavan doručak za jutra koja se pamte, kao iz bakine kuhinje
Pravi se brzo i lako, a zdrava je i ukusna.
AKO RADITE OVO KADA PRAVITE PALAČINKE BIĆE ŽILAVE Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Ako želite savršeno vazdušaste, mekane i ukusne palačinke, izbegnite sledeće greške.
CEZAR SALATA Rapsodija ukusa nastala 1924 godine osvaja od prvog zalogaja, za dane koji se pamte
Cezar Kardini, pre tačno jednog veka, napravio je najpoznatiju salatu na svetu. Sa godinama recept je menjan pa danas postoje brojne varijacije, ove obrok salate. Donosimo vam recept koji se smatra originalnim.
DALMATINSKA PAŠTICADA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, po tradicionalnom receptu
Popularno dinstano jelo od govedine kuvano u slatko kiselkastom sosu, nastalo u Dalmaciji, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
Komentari (0)