KAKO DA SPREČITE PRSKANJE ULJA U TIGANJU? Primenite ove savete i neće biti dodatnog čišćenja
Mnoge domaćice izbegavaju da prže hranu zbog dodatnog čišćenja šporeta i pločica koje to podrazumeva. Ako želite ukusnu prženu hranu, ali i da izbegnete prskanje ulja svuda okolo, primenite ove savete.
Zašto prska ulje?
Ako sipate ulje u hladan tiganj pa stavljate na šporet da se zagreje, ulje će vam prskati. Umesto toga, sipajte ulje u zagrejan tiganj koji je skroz suv.
Ogrebotine u tiganju
Ako su razlog prskanja ulja ogrebotine u tiganju, dodajte so. U čist tiganj sipajte so pa malo zagrejte, da popuni ogrebotine. Višak prospite pa dodajte ulje. Na ovaj način vam se hrana neće lepiti za tiganj.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)