URADITE OVO KAD SPREMATE JAJA Biće preukusna a važi za kajganu, na oko i kuvana
Primenite ovaj jednostavan trik i bićete oduševljeni rezultatom, kajgana ili kuvana jaja biće mnogo ukusnija.
Isključite šporet pre kraja kuvanja
Nekoliko minuta pre nego što će jaja biti spremna isključite šporet, ali ih ostavite na njemu. Ostatak toplote će da dovrši termičku obradu i biće mnogo ukusnija.
SLASNI BATACI U SOSU OD PIVA I PARADAJZA Hrskavi i ukusni, prste da poližete
Aromatično jelo oduševiće i one izbirljive.
DOMAĆE PIHTIJE Imamo najbolji recept, a toliko su ukusne da nećete moći da prestanete da ih jedete
Prema ovom specijalitetu ljudi nikada nisu indiferentni – ili ih ne vole ili ih obožavaju, sredine nema! Osim toga, kažu da “pihtije idu s godinama”, pa na neki način, uvek ostaje taj prostor da i oni koji ih ne vole ili čak ne žele da ih probaju, u međuvremenu, s godinama – zavole
VOJVOĐANSKI BATACI Aromatično jelo sa višnjama i cimetom, a meso se lepi za prste
Slasni spoj mesa sa pavlakom, višnjama i cimetom, za prave gurmane.
POSNA DOBOŠ TORTA Čuvena poslastica dostojna kraljevske trpeze, po receptu bez mane
Ni malo ne zaostaje za originalom, a savršena za slavsku trpezu.
VEČERA ZA 15 MINUTA Ove makarone su tako ukusne kao da ste ih poručili iz najboljeg restorana, a koštaju samo 250 dinara
Obrok koji je gotov za 15 minuta mora biti san svake kuvarice ili kuvara. I sada vam donosimo predlog za jelo koje ne samo da će biti gotovo za tren oka, već vam neće ostati ni prljavi sudovi. Jer, za ovaj recept, potrebna vam je samo jedna šerpa
Komentari (0)