BUREK SA KAJMAKOM Sočan obrok ukusa koji se pamti, za pravo zadovoljstvo
Drugačiji, a još ukusniji, pravićete stalno.

Potrebno je
Možda vas zanima:

SOČNI BUREK SA JABUKAMA Priprema je jednostavna, a ukus fenomenalan, pravićete stalno
Ukusan i sočan, za pravo uživanje.

PRAZAN BUREK Hrskavih kora i fenomenalnog ukusa, za savršen doručak
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BUREK SA SIROM Savršeno se slaže sa jogurtom ili kiselim mlekom, prste da poližete
Hrskavih kora i sočnog nadeva, pravićete stalno.

BUREK SA MESOM Savršen za svako doba dana,a odlično ide uz jogurt
Hrskavih kora i sočnog nadeva, ni malo ne zaostaje za onim kupovnim.
- 500 g kora za pitu
- 200 g kajmaka
- 300 g sitnog sira
- 1 šolja mleka
- 4 jajeta
- soli
- ulje za podmazivanje
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi jaja umutite sa kajmakom i sirom. Onda dodajte mleko i so. U nauljenu tepsiju stavite 3 kore prethodno poprskane uljem, koje vire sa sa ivica tepsije. Jednu koru odvojite sa strane za kraj, a ostale cepajte na 2 do 3 dela pa ih umačite u pripremljenu smesu. Ređajte tako u tepsiju dok ne utrošite sav materijal. Prekrijte krajevima i korom koju ste odvojili sa strane. Premažite sa dosta ulja. Pecite burek sa kajmakom u rerni zagrejanoj na 200 stepeni, dok ne porumeni. Služite vrućeg uz šolju jogurta ili kiselo mleko. Prijatno!

NOVI VETROVI IZ PRAVCA BERLINA? Nije nezamisliv ni povratak ruskom gasu ni ublažavanje sankcija

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

OTKRIVENA NAJZDRAVIJA HRANA NA SVETU: Od 8 režima, stručnjaci kažu da je ovaj plan ishrane najbolji!

JOŠ JEDAN TEST I POSTAJE OPERATIVAN Američka vojska ispituje hipersoničnu raketu "Dark Eagle": Brzina 6.100 km/h, domet 2.700 km

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

ANA BRNABIĆ NA TIKTOKU: Ovo je mnogo manje toksična sredina od Tvitera (VIDEO)

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)