AKO PRAVITE KROFNE NEMOJTE DA RADITE OVO Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama, pa krofne budu žilave ili liče na uštipke.
Greška 1: Koristite prašak za pecivo
Ako pravite krofne, da bi ispale vazdušaste, najbolje da koristite kvasac, a ne prašak za pecivo.
Greška 2 : Ne ostavljate testo da se udvostruči
Sačekajte da se testo udvostruči inače će krofne biti žilave.
Greška 3 : Pogrešna temperatura i količina masnoće
Ako krofne ne plivaju u masti, dobićete uštipke. Oprimalna temperatura za prženje krofni je 180 do 190 stepeni. Ako koristite nižu temperaturu dobićete teško testo, jer će krofne da upiju višak masnoće. Na visokoj temperaturi krofne će unutra ostati žive a spolja će da zagore.
POSNE PRALINE ZA SVE VAŽNE DOGAĐAJE Savršeni sitni kolači, ukusa koji govori 1000 jezika
Omiljene sitne kolače možete da pravite i u vreme posta.
NAMIRNICE KOJE POMAŽU KOD VISOKOG PRITISKA Ovo voće je uvek dostupno
Postoje prirodni načini da smanjite visok pritisak, pomoću ishrane.
KREM SUPA OD TIKVICA Mirisna i zdrava, a popravlja dan u trenu
Ako volite tikvice, ovu supu ćete obožavati.
MARKIZA TORTA Očaravajuća nepečena poslastica sa piškotama koja budi sva čula
Fenomenalna poslastica za sva vremena i prilike.
AKO JE MESO ŽILAVO URADITE OVO Provereni saveti da bude sočno i mekano kao duša
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u ručku.
Komentari (0)