AKO PRAVITE KROFNE NEMOJTE DA RADITE OVO Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Greške koje se potkradu i iskusnim domaćicama, pa krofne budu žilave ili liče na uštipke.
Greška 1: Koristite prašak za pecivo
Ako pravite krofne, da bi ispale vazdušaste, najbolje da koristite kvasac, a ne prašak za pecivo.
Greška 2 : Ne ostavljate testo da se udvostruči
Sačekajte da se testo udvostruči inače će krofne biti žilave.
Greška 3 : Pogrešna temperatura i količina masnoće
Ako krofne ne plivaju u masti, dobićete uštipke. Oprimalna temperatura za prženje krofni je 180 do 190 stepeni. Ako koristite nižu temperaturu dobićete teško testo, jer će krofne da upiju višak masnoće. Na visokoj temperaturi krofne će unutra ostati žive a spolja će da zagore.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)