SALATA OD TUNJEVINE I PASULJA Brzinska a preukusna užina kad nemate vremena, prste da poližete

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Slasna a posna, najbolje stavite duplu meru.

tuna salata sa pasuljem
Shutterstock

Potrebno je

  • 3 konzerve od po 170 g tunjevine
  • 400 g crvenog pasulja iz konzerve
  • 1 limun
  • maslinovo ulje
  • so
  • crni biber
  • peršun
  • 1 ½ glavica crvenog luka

Priprema:

Ocedite pasulj, pa crveni luk sitno iseckajte. U posudu stavite oceđeni pasulj, pa dodajte tunjevinu, iseckan luk, sok od jednog limuna i maslinovo ulje. Začinite. Promešajte salatu dobro pa je dekorišite crvenim lukom isečenim na krupne režnjeve i sitno seckanim peršunovim listom. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading