POSNA SALATA OD PASULJA Držaće vas dugo sitim, a pravi raj za nepca
Savršena salata za dane posta.
Potrebno je
- 500 g pasulja
- 5 suvih ljutih paprika
- 2 čena belog luka
- 30 ml ulja
- 2 kašike sirćeta
Priprema
Noć pre pripreme potopite pasulj u vodu i tako ostavite. Sutradan procedite i dolijte novu vodu. Kuvajte pasulje sve dok ne omekša. Potpopite suve paprike u vodu 10 do 15 minuta, pa ih procedite. Onda ih isecite po želji. Pasulj stavite u blender pa ga dobro izblendajte. Dodajte paprike, beli luk, sirće i ulje. Posolite po želji. Opet dobro izblendajte. Mažite salatu na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu. Prijatno!
DUNAVSKI PAPRIKAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Aromatično jelo sa ribom za prave gurmane, a posno
Posni paprikaš raspamtiće i one izbirljive, a riba i vino mu daju poseban šmek.
KAKO DA BEZE BUDE SAVRŠEN Izbegnite ovih 6 grešaka koje se potkradu i iskusnim domaćicama
Beze je osnova mnogih poslastica, ali ako vam ne uspe, upropastićete ceo trud.
KNEDLE SA KAJSIJAMA BOLJE NEGO ONE KLASIČNE Drugačije i aromatične, zamirisaće cela kuća
Sočne i slatke, najbolje stavite odmah duplu meru.
POHOVANE BANANE Omiljena poslastica iz azijskog restorana, u savršenom spoju različitih ukusa
Fenomenalan desert koji se uglavnom služi u restoranima azijske kuhinje, otopiće i one izbirljive.
DOMAĆA MAST Treba vam samo 2 sastojka, a daje šmek svakom jelu, zaboravićete na margarin
Domaća pileća mast dodaće na ukusu vašem jelu, a priprema je tako jednostavna.
Komentari (0)