OČISTITE ZAGORELO MLEKO ZA TREN OKA Nema struganja ni ribanja, a provereno uspeva
Proveren trik za čišćenje zagorelog mleka i neprijatnih mirisa koji se šire nakon toga.
Najlakši način da očistite zagorelo mleko, uklonite ostatak masnoće i neprijatan miris.
Najbolje odmah pokrijte vlažnom novinom, a odozgo poprskajte sirćetom.
Na taj način ćete da sprečite da se širi neprijatan miris po celoj kući.
U vodi skuvajte neoguljeni krompir pa u to potopite posuđe u kojoj se kuvalo zagorelo mleko.
Možete da debelim slojem soli pospete dno tiganja ili šerpe u kojima se kuvalo mleko, i tako ostavite 3 do 4 sata.
Skinućete lako zagoreli sloj nakon toga.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)