AKO OVO DODATE MLEVENOM MESU POKVARIĆETE MU UKUS Ćufte neće biti sočne i slasne
Julija Arhipova, ruska kuvarica, tvrdi da dodavanje ova tri proizvoda u šnicle može da pokvari sočnost, zato ih bolje preskočite.
![mleveno meso](/data/images/2024-06-27/92261_shutterstock-58704094_f.jpg?timestamp=1719439200)
Nemojte da dodajete jaja
Dodavanjem jaja povećaćete količinu šnicli ali će meso da bude gumeno.
Nemojte da dodajete crni luk
Luk će da pojača ukus mesa, pa je bolje da ga služite odvojeno, uz jelo.
Nemojte da dodajete hleb
Ako dodate hleb natopljen u vodi ili mleku šnicle će da budu tvrde i tamne.
![papula](/data/images/2024-06-28/92333_papula_f.jpg)
NAJBOLJA JELA ZA PETROVSKI POST Od potaža do oslića i papule, biramo samo ono najukusnije
Potaž od oraha i celera, posne bolonjeze, papula ili hrskavi oslić, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
![švarcvald rolat](/data/images/2024-06-28/92329_svarcvald-rolat_f.jpg)
ŠVARCVALD ROLAT Klasik bez premca na drugačiji način, a smaže se u trenu
Ako volite Švarcvald tortu, ovaj rolat ćete obožavati.
![pašteta od pasulja](/data/images/2024-06-28/92337_namaz-od-pasulja-2084650624_f.jpg)
AROMATIČNA I PIKANTNA PAŠTETA OD PASULJA SE POJEDE U SLAST Po receptu pevačice Zorice Marković
Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70-ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.
![tuna salata](/data/images/2024-06-28/92328_tuna-salata_f.jpg)
TUNA SALATA Brzinska užina kada nemate vremena, a krepi organizam u trenu
Lagana obrok salata koja će vas dugo držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
![pravljenje torte](/data/images/2024-06-28/92366_shutterstock-2069049545_f.jpg)
6 NAJBOLJIH TRIKOVA ZA PEČENJE TORTE Biće kao iz poslastičarnice, a svaki recept će uspeti
Jednostavni i primenljivi trikovi uspeće svima. a poslastica će oboriti s nogu sve koji je budu probali.
Komentari (0)