AKO OVO DODATE MLEVENOM MESU POKVARIĆETE MU UKUS Ćufte neće biti sočne i slasne
Julija Arhipova, ruska kuvarica, tvrdi da dodavanje ova tri proizvoda u šnicle može da pokvari sočnost, zato ih bolje preskočite.
Nemojte da dodajete jaja
Dodavanjem jaja povećaćete količinu šnicli ali će meso da bude gumeno.
Nemojte da dodajete crni luk
Luk će da pojača ukus mesa, pa je bolje da ga služite odvojeno, uz jelo.
Nemojte da dodajete hleb
Ako dodate hleb natopljen u vodi ili mleku šnicle će da budu tvrde i tamne.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)