NAJBOLJE I NAJBRŽE KOKICE IZ ŠERPE Trikovi koji provereno rade, biće hrskave i slasne
Saveti za najukusnije kokice koje možete da napravite za lepo veče sa prijateljima.
Šerpa sa debelim dnom
Nemojte da koristite posuđe sa tanjim dnom, temperatura neće da bude ravnomerno raspoređena. Deo kokica će da bude zagoreo, a deo neiskokan.
Pržite na srednjoj temperaturi
Na visokoj temperaturi kokuruz kokičar može lako da zagori, zato bolje koristite srednju temperaturu.
Dva zrna
Ubacite dva iskokana zrna kukuruza, pa ako se ravnomerno iskokaju, sklonite šerpu sa ringle, dodajte ostatak zrnaca i sačekajte minut pre vraćanja na vatru. Ovim trikom ćete da postignete ravnomerno kokanje.
Otklapanje šerpe
Otklapanjem šerpe sprečićete uparavanje iskokanih zrna i dobićete optimalnu hrskavost.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)