NAJBOLJE I NAJBRŽE KOKICE IZ ŠERPE Trikovi koji provereno rade, biće hrskave i slasne
Saveti za najukusnije kokice koje možete da napravite za lepo veče sa prijateljima.
![kokice](/data/images/2024-07-02/92658_shutterstock-2368676253_f.jpg?timestamp=1719871200)
Šerpa sa debelim dnom
Nemojte da koristite posuđe sa tanjim dnom, temperatura neće da bude ravnomerno raspoređena. Deo kokica će da bude zagoreo, a deo neiskokan.
Pržite na srednjoj temperaturi
Na visokoj temperaturi kokuruz kokičar može lako da zagori, zato bolje koristite srednju temperaturu.
Dva zrna
Ubacite dva iskokana zrna kukuruza, pa ako se ravnomerno iskokaju, sklonite šerpu sa ringle, dodajte ostatak zrnaca i sačekajte minut pre vraćanja na vatru. Ovim trikom ćete da postignete ravnomerno kokanje.
Otklapanje šerpe
Otklapanjem šerpe sprečićete uparavanje iskokanih zrna i dobićete optimalnu hrskavost.
![prskanje ulja iz tiganja](/data/images/2024-07-03/92856_shutterstock-305660375_f.jpg)
SPREČITE PRSKANJE ULJA IZ TIGANJA Trikovi koji provereno rade, neće biti masnih fleka
Dva proverena saveta pomoću kojih ćete da sprečite prskanje ulja iz tiganja.
![brauni sa trešnjama](/data/images/2024-07-03/92799_shutterstock-1141630211_f.jpg)
SOČNI BRAUNI SA TREŠNJAMA IDEALAN ZA LETO Desert gotov za pola sata, po receptu Džejmija Olivera
Ako volite klasičan brauni, ovaj sa trešnjama ćete obožavati.
![lazanje sa tunjevinom](/data/images/2024-07-03/92783_shutterstock-2422131235_f.jpg)
POSNE LAZANJE SA TUNJEVINOM Brzo jelo koje uspeva i potpunim početnicima, sa merama na konzerve
Slasne i drugačije, a posne.
![šlag](/data/images/2024-07-03/92855_shutterstock-2081970805_f.jpg)
TRIKOVI ZA NAJBOLJI ŠLAG Biće čvrst, a poslastice savršene, ove tri stvari su ključne
Tri najvažnija trika poslastičara za najbolji šlag.
![pita sa spanaćem na vodi](/data/images/2024-07-03/92782_shutterstock-2005146527_f.jpg)
PITA SA SPANAĆEM NA VODI Sa hrskavim nadevom i sočnim korama, pravićete i kada mrsite
Sočna i slasna, prste da poližete.
Komentari (0)