DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA BOLJA OD KUPOVNE Zdrava i pikantna, za prave gurmane i one izbirljive

Ivana Pavlović

10:00

Sezonski recepti 0

Bez aditiva i konzervansa, a kari joj daje poseban šmek, pravićete stalno.

pileća pašteta
Shutterstock

Potrebno je

  • 400 g belog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 1 veza peršuna
  • 2 kašike senfa
  • 2 kašike majoneza
  • 1 kašika kečapa
  • sok od pola limuna
  • so, biber
  • vlašac
  • kari

Priprema

U rerni ispecite belo meso. Onda ga iskidajte na komade i prebacite u blender, dodajte sečen crni luk, čen belog luka, iseckanu vezu peršuna, senf, majonez, kečap, sok od limuna, soli i bibera i malo karija. Izblendajte dobro da smesa postane kompaktna. Zatim je pospite sa malo vlašca. Mažite pileću paštetu na hleb ili je dodajte kao prilog jelu. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading