PAŠTETA OD ČVARAKA Gurmanski namaz za one izbirljive, aromatičan i slasan
Bilo da je mažete na hleb ili dodate kao prilog jelu, nećete da pogrešite.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.

POSNA RIBLJA PAŠTETA Kremasta i ukusna, a gotova za 15 minuta
Pravi se lako, a neverovatno je ukusna.

PILEĆA PAŠTETA Neodoljivi namaz ukusa koji priča priče, a uspeva i potpunim početnicima
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.

TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
- 500 g čvaraka
- 4 kuvana jaja
- 30 g senfa
- 60 g paradajz pirea
- 2 čena belog luka
- pola kašičice soli
- pola kašičice ljute tucane paprike
Priprema
Čvarke, jaja, senf, paradajz pire, beli luk, so i ljutu tucanu papriku stavite u blender. Dobro izblendajte da se sve sjedini i usitni. Mažite paštetu na hleb ili dodajte kao prilog. Prijatno!

NJOKE OD LEBLEBIJA Drugačije i preukusne, za savršen ručak
Dodajte prilog po želji i uživajte u ukusnom ručku.

GIBANICA OD PATLIDŽANA Omiljena srpska pita na nov način, puna hrskavih kora i sočnog nadeva
Ako volite klasičnu gibanicu, ovu sa patlidžanom ćete obožavati.

DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.

DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.

POSNI PICA PUŽIĆI Prave se lako, a smažu odmah
Slasni i neodoljivi, savršeni za bilo koje doba dana.
Komentari (0)