LESKOVAČKA MUĆKALICA Donosimo vam starinski recept za srpski specijalitet
Fenomenalno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 500 g paprike
- 500 g paradajza
- 2 crna luka
- 500 g svinjskog mesa
- so
- biber
- peršun
Priprema:
Na ringli ispecite papriku pa joj skinite kožicu. Onda ponovite postupak sa paradajzom. Prodinstajte crni luk u dubljoj šerpi, pa mu dodajte seckan paradajz i pečenu papriku. Začinite. Umešajte peršun. Ispržite meso pa ga dodajte u pripremljenu smesu, koja treba da bude kao ona za sataraš. Ostavite da se krčka, pa začinite. Prijatno!
KREM ČORBA OD ŠARGAREPE I KROMPIRA Kao osmišljena za jesen, a krepi organizam u trenu
Sočna i ukusna, sipaćete tanjir više.
OČISTITE SUDOPERU POTPUNO PRIRODNO Sijaće se kao ogledalo, a nije soda bikarbona
Bez muke i ribanja, a potrebna vam je samo jedna namirnica.
POSNI KROASANI Ukusni, vazdušasti i mekani kao duša, a sjajno idu uz kafu
Sočni i neutralnog ukusa, sjajno se slažu sa raznim slanim i slatkim prilozima.
PICA SA ČOKOLADOM Italijanski klasik na drugačiji način, kao osmišljena za savršeno veče
Slatka verzija omiljenog italijanskog jela, ukusa koji priča priče.
MAFINI SA KRUŠKAMA Jesenji desert kao stvoren za lepo druženje sa prijateljima
Sočni i slatki, a uspeće i početnicima.
Komentari (0)