ŠARENA I VEOMA UKUSNA Prolećna mućkalica budi najlepša osećanja u vama
Obilje povrća u tanjiru.

Prolećna mućkalica
Možda vas zanima:

LESKOVAČKA MUĆKALICA Tradicionalno jelo od mesa i povrća, savršen izbor za vrele dane!
Mućkalica može da se jede za bilo koji obrok.

Pokažite svekrvi ko je gazdarica u kući PRAVA LESKOVAČKA MUĆKALICA prste ad iz'edeš od slasti
Mućkalica je jedno od popularnijih jela iz južne Srbije. Pravi se od raznih vrsta mesta a ako je od onog preostalog s roštilja, tu neće biti greške.


IDEALNO ZA PUT Riblji ćevapi će oduševiti sve klince
Preukusni su.
Sastojci:
maslinovo ulje
4 mlada luka
1 keleraba
2 šargarepe
20 ml soka od jabuke
4 paškanata
2 jabuke
8 manjih kobasica
200 g hleba
1 jaje
1 kašika narendane limunove kore
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Mladi luk iseckajte i prodinstajte na malo maslinovog ulja. Kad potpuno
omekša, sjedinite narendanu kelerabu, šargarepu i seckani paškanat i jabukov sok i začinite po ukusu. Nakon 15 minuta dodajte i seckane jabuke. Gotovo povrće sklonite s vatre i ostavite da se ohladi. Nakon
toga u povrće istisnite meso iz kobasica i dodajte seckani hleb, jaje, limunovu koru i začinite po potrebi.
Pecite pod folijom oko 45 minuta, zatim je skinite i dopecite još 15 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.
Komentari (0)