LESKOVAČKA MUĆKALICA Donosimo vam starinski recept za srpski specijalitet
Fenomenalno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je:
- 500 g paprike
- 500 g paradajza
- 2 crna luka
- 500 g svinjskog mesa
- so
- biber
- peršun
Priprema:
Na ringli ispecite papriku pa joj skinite kožicu. Onda ponovite postupak sa paradajzom. Prodinstajte crni luk u dubljoj šerpi, pa mu dodajte seckan paradajz i pečenu papriku. Začinite. Umešajte peršun. Ispržite meso pa ga dodajte u pripremljenu smesu, koja treba da bude kao ona za sataraš. Ostavite da se krčka, pa začinite. Prijatno!

PITA SA KOLENICOM Slasna i zasitna, za gurmane i one izbirljive
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

GABON TORTA ZA PRAVE SLADOKUSCE Raskošna poslastica oduševiće goste
Savršena za svaku svečanost.

TAKOSI SA SEITANOM Savršena zamena za meso u danima posta, bićete oduševljeni ukusom
Zasitno jelo osvojiće vas od prvog zalogaja.

SLANA BULGUR SALATA Gotova za 2 minuta, a puna vitamina
Dodajte kao prilog uz jelo od povrća ili mesa.

JAFA TORTA Poslastica sa pomorandžom za sve svečane prilike, prste da poližete
Raskošna i kremasta, nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)