LESKOVAČKA MUĆKALICA Donosimo vam starinski recept za srpski specijalitet
Fenomenalno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Potrebno je:
- 500 g paprike
- 500 g paradajza
- 2 crna luka
- 500 g svinjskog mesa
- so
- biber
- peršun
Priprema:
Na ringli ispecite papriku pa joj skinite kožicu. Onda ponovite postupak sa paradajzom. Prodinstajte crni luk u dubljoj šerpi, pa mu dodajte seckan paradajz i pečenu papriku. Začinite. Umešajte peršun. Ispržite meso pa ga dodajte u pripremljenu smesu, koja treba da bude kao ona za sataraš. Ostavite da se krčka, pa začinite. Prijatno!
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)