KUPUS SALATA Ovako je prave u kafani pa je slasna, a većina domaćica pravi baš ovu grešku pa je bezukusna
Ni malo ne zaostaje za onom kafanskom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 1 glavica kupusa
- so
- ulje
- sirće
- šećer na vrh kašičice
Priprema
Kupus sitno iseckajte pa ga stavite u činiju. Dodajte so i šećer pa rukama izgnječite. Ostavite da odstoji nekoliko minuta. Sipajte ulje pa sirće. Zatim promešajte i posolite.So na kraju je ključna za dobru salatu i to je ono gde domaćice najčešće prave grešku. Nemojte da odmah dodajete so u salatu, a tek onda dodaju sirće i ulje, dovešćete samo do toga da so padne na dno.
Možda vas zanima:
VITAMINSKA BOMBA ZA DOBRO JUTRO! Napravite salatu koja će vas dugo držati sitim
Praktična je i za posao.
KUPUS SALATA SE SMAŽE U TRENU Jedan dodatak pravi veliku razliku, ukusa da ti pamet stane
Savršenog ukusa, pravićete stalno.
KISELA SALATA OD PLAVOG PATLIDŽANA Super ide uz roštilj i pečenje, a gotova očas posla
Pravo letnje osveženje, pravićete stalno.
URNEBES SALATA PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Gotova za 5 minuta i ljuta, super ide uz roštilj
Pravi se lako, a dodaje na ukusu svakom jelu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)