PILEĆA SALATA Lagani obrok koji dugo drži sitim za vrele letnje dane
Slasna i osvežavajuća. za sve prilike.
Potrebno je:
- 650 grama kuvane piletine
- 6 tvrdo kuvanih jaja
- pola šoljice fino iseckanog celera
- četvrtina glavice crvenog luka
- 2 manja avokada
- 1 čaša grčkog jogurta
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašika senfa
- 1 kašičica jabukovog sirćeta
- morska so
- sveže mleveni crni biber
Priprema
Umutite jogurt sa uljem, senfom, sirćetom, soli i biberom. U zasebnu veliku posudu stavite piletinu sečenu na kockice, avokado, luk, celer i jaja. Prelijte prelivom pa polako promešajte. Posolite i pobiberite po ukusu. Prijatno!
Možda vas zanima:
PILEĆA SALATA SA BORANIJOM ZA VRELE LETNJE DANE Lagana i zasitna, a po ukusu joj nema ravne
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
CEZAR SALATA KAO IZ RESTORANA Bićete siti satima, a svaki zalogaj je raj za nepca
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
NAJKREMASTIJA PILEĆA SALATA Savršena za fit liniju, a može da zameni obrok
Slasna i zasitna, bićete oduševljeni.
PILEĆA SALATA SA BRESKVAMA Lagana i osvežavajuća, a držaće vas dugo sitim
Breskve joj daju poseban šmek.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)