DOMAĆI PRAŠAK ZA PECIVO Gotov začas, a nema gluten, za sve poslastice i slaniše
Pravi se brzo i lako, od samo 3 sastojka.
Potrebno je
- 12 ravnih kašičica kukuruznog brašna
- 5 kašičica sode bikarbone
- 3 kašičice limunske kiseline
Priprema:
U jednoj tegli pomešajte kukuruzno brašno, limunsku kiselinu i sodu bikarbonu. Vaš prašak za pecivo je gotov. Zatvorite teglu i čuvajte u špajzu.
NEMAČKA KRTICA Kremasta poslastica koja se topi u ustima, u sočnom spoju sa bananama
Neodoljiva poslastica sa čokoladom i bananama, a mekana i izdašna.
JESENJE ŠNICLE Slasni delikates u sosu od šljiva, a meso se lepi za prste
Fenomenalno jelo oduševiće sve koji ga budu probali, prste da poližete.
POTAŽ OD SPANAĆA I PAŠKANATA Neodoljivo kremast i ukusan, a zdrav i pun vitamina
Fenomenalna krem čorba kao izmišljena za jesen.
MAK KOLAČ SA LIMUNOM Aromatični desert koji pomera granice dobrog ukusa, a totalno drugačiji
Sočan spoj maka i limuna u kiselkasto-slatkom ukusu.
TRIKOVI ZA NAJUKUSNIJU ŠTRUDLU Biće sočna i mekana kao pamuk, a caka je u ovome
Primenite ove korisne trikove i uživajte u omiljenoj poslastici.
Komentari (0)