PLJESKAVICE OD PAPRIKA Slasni delikates koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ukusa bez premca
Sočne i slasne, pravićete stalno.
Potrebno je
- 4 crvene paprike
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 100 g prezli
- 1 jaje
- so, biber, crvena paprika
- ulje za prženje
Priprema:
Ispecite paprike u tiganju dok ne omekšaju. Iseckajte paprike, crni luk i beli luk sitno. U činiji pomešajte paprike, luk, beli luk, prezle, jaje, so, biber i crvenu papriku. Oblikujte pljeskavice od smese. Zagrejte ulje u tiganju i pržite pljeskavice s obe strane dok ne dobiju zlatnu boju.
Možda vas zanima:
PLJESKAVICE OD PAPRIKA RAJ ZA NEPCA Lagane a zasitne, savršene za leto
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
PLJESKAVICE OD PIRE KROMPIRA Jednostavne i preukusne, i dupla mera će biti malo
Lagane i ukusne, samo dodajte prilog po želji.
PLJESKAVICE IZ TIGANJA Ukusom ni malo ne zaostaju za onim roštiljskim, ukućani će stajati u redu za još
Sočne i mekane, prste da poližete.
PILEĆE PLJESKAVICE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Zdrave i ukusne, pravićete stalno
Samo dodajte salatu ili prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)