SOČNA PROJA ZA DOBAR POČETAK DANA Po receptu pevačice Vesne Đogani
Vesna Đogani, pevačica grupe Đogani, vlasnica brojnih hitova, od kojih je najnoviji nedavno ugledao svetlost dana, više od 20 godina je deo muzičke scene. Supruga densera Đoleta Đoganija kulinarske veštine uglavnom prepušta svojoj jačoj polovini. Ipak, da se i ona fenomenalno snalazi za šporetom, dokaz je ova sočna proja, koju obožavaju njihova deca Adrijano i Laura, za koju će vam svi tražiti recept.


Potrebno je
- 2 jaja
- 1 šolja jogurta
- 1/3 šolje ulja
- 1 šolja kukuruznog brašna
- 1 šolja pšeničnog brašna
- kašičica i po soli
- 1 prašak za pecivo
Za posipanje
- susam
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. U jednoj posudi umutite jaja, pa dodajte jogurt, ulje, so, kukuruzno i pšenično brašno i prašak za pecivo. Sve dobro umutite i izlijte u pleh obložen papirom za pečenje. Pospite susamom. Pecite proju oko 20 minuta.
Možda vas zanima:

PROJA SA ČVARCIMA Super za doručak ili večeru, a napravi se začas
Savršena i sočna, najbolje služite uz šolju jogurta.

BRZE PROJICE SA SIROM Jednostavne, a preukusne i mekane, ovakve do sada niste jeli
Mekane i sočne, a gotove očas posla.

HRONO PROJA Svideće se svima, a recept je jednostavan, savršena za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

PROJA SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Priprema nikad jednostavnija, a biće kao ona iz bakine kuhinje
Sočna i mekana, pravićete iznova.
BRZA I JEDNOSTAVNA VEČERA Pohovane tikvice sa sosom od mirođije, sočne i aromatične
Obrok sa tikvicama je hranljiv i ukusan, te smo sigurni da ćete prste polizati

NITI GOJI, NITI GREJE TELO, PRIJA NEVEROVATNO Recept za letnju belu čorbu okrepljuje organizam, evo šta joj to daje božanski ukus
Svaki dan ćete želeti da vam se nađe na stolu...

JELU DAJU POSEBAN ŠMEK Ako vam je nestalo prezli, ovih 6 namirnica idealna su zamena
Evo koje su najbolje zamene za prezle

POHOVANI OSLIĆ Savršena ideja za ukusan posni ručak, svi će tražiti dodatak!
Zdrav ručak za celu porodicu.

RECEPT ZA DINSTANI GRAŠAK SE NAJVIŠE TRAŽI Topi se u ustima i nema toga ko može da mu odoli
Brzo se sprema, a preukusno je. Što je najbolje i deca ga obožavaju
Komentari (1)

E moj Topalko, ti neznas ni da pevas, samo se deres a kamo li nesto o rudnicima,SKLONI SE I UCI SE DA PEVAS A NE DA ....... TOPALKO UZMI SE U PAMET