KRILCA IZ RERNE Sočna i slasna, a meso se lepi za prste
Držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.
Potrebno je
- 1 kg pilećih krilaca
- 3 kašike soja sosa
- 2 kašike čili sosa
- 1 kašičica belog luka u prahu
- 2 kašike meda
- 1 kašika đumbira u prahu
- sok od jednog limuna
- 1 kašičica bibera
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- so
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte sosove, beli luk, med, đumbir, limunov sok, biber, so i mlevenu začinsku papriku. U to dodajte oprana i osušena krilca. Ostavite u marinadi bar dva sata. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte krilca. Pecite dok ne porumene, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:
PUNJENA KRILCA SE LEPE ZA PRSTE Ručak koji se ne odbija, za prave gurmane
Slasan spoja ukusa, za ručak koji se pamti.
KRILCA U ČILI SOSU Aromatična i pikantna, za izbirljive i one koji obožavaju ljuto
Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.
KRILCA IZ RERNE Pikantno jelo u slasnom sosu, a meso se lepi za prste
Ručak gotov očas posla, a obožavaće cela porodica.
LJUTA KRILCA SA KIKIRIKIJEM Pikantna rapsodija ukusa za prave gurmane
Začinjena i ljuta, a meso se lepi za prste.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)