KRILCA IZ RERNE Sočna i slasna, a meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Držaće vas dugo sitim, a svaki zalogaj je gurmanski raj.

krilca iz rerne
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 kg pilećih krilaca
  • 3 kašike soja sosa
  • 2 kašike čili sosa
  • 1 kašičica belog luka u prahu
  • 2 kašike meda
  • 1 kašika đumbira u prahu
  •  sok od jednog limuna
  • 1 kašičica bibera
  • 1 kašičica mlevene začinske paprike
  • so 

Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte sosove, beli luk, med, đumbir, limunov sok, biber, so i mlevenu začinsku papriku. U to dodajte oprana i osušena krilca. Ostavite u marinadi bar dva sata. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte krilca. Pecite dok ne porumene, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading