SOČNI KOLAČ SA KRUŠKAMA Desert koji se pamti, poći će vam voda na usta
Jednostavni desert oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

BEJLIS ČIZKEJK Kremasti desert punog ukusa, idealan za svečanu trpezu
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa likerom ćete obožavati.

ŠVARCVALD KOLAČ Raskošni desert sa višnjama kao osmišljen za uskršnju trpezu
Mirisan i neodoljiv desert, gosti će biti oduševljeni.

ŽUTI KOLAČ SA VIŠNJAMA Starinski desert iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju
Pravi se brzo i lako, a nema ko ga ne voli.

NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.
- šolja šećera
- dve i po šolje brašna
- kesica praška za pecivo
- 600 g krušaka
- pola šolje ulja
- 4 jaja
- 180 ml jogurta
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte šećer, brašno, prašak za pecivo. Potom postepeno dodajte ulje, jaja i jogurt i mutite žicom za testo, dok se ne sjedini. U pleh obložen papirom za pečenje izlijte testo. Poređajte komadiće kruške. Pecite oko 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Proverite čačkalicom da li je kolač pečen. Pospite šećerom pa služite. Bon appetit!

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.

KROFNE PUNJENE KREMOM OD VANILE Mekane i vazdušaste, a tope se u ustima
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA SAHER TORTA Neodoljiva poslastica sa džemom koja ukusom nimalo ne zaostaje za originalom
Savršena i slatka, uzećete parče više.

PIJANA TORTA SA VIŠNJAMA ZA USKRS Polovina nestane dok trepnete
Sočna i osvežavajuća, nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)