LAGAN I SOČAN Čokoladni kolač sa kruškama će vam ulepšati dan!
Ovaj kolač se brzo pravi, a umesto krušaka možete staviti voće koje imate u frižideru.

Sastojci:
Možda vas zanima:

TURSKI MOKRI KOLAČ Toliko je sočan i čokoladan, nećete moći da prestanete da jedete!
Mekani biskvit natopljen slatkim prelivom čini ovaj kolač jednim od najsočnijih na svetu!

NEODOLJIV KOLAČ Mekane kocke od čokolade i kokosa su prosto savršene
Kada služite ovaj kolač, na tanjir stavite kocku i pored nje kuglu sladoleda od vanile.

LAKO SE PRAVI, A UKUS SAVRŠEN Svi obožavaju čokoladni kolač s jagodama
Mekana i ukusna poslastica koja je brzo gotova.

NAJBRŽI MOGUĆI! Čokoladni kolač fantastičnog ukusa, odlično ide uz kafu
Biskvitni kolač koji može da stoji nekoliko dana.
3 kruške
200 ml vode
4 kašike šećera
1 vanilin šećer
3 kašike kakaoa
11 kašika brašna
1/2 kesice praška za pecivo
50 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Kruške operite, oljuštite i iseckajte uzdužno na tanje kriške. Pomešajte toplu vodu i oba šećera, dodajte kakao, brašno i prašak za pecivo. Dobro promešajte i smesu sipajte u okruglu tepsiju prečnika 26 cm obloženu papirom za pečenje. Izavnajte i odozgo poređajte iseckane kruške i seckanu čokoladu. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KOLAČ SA MEDOM Starinski desert po receptu iz bakine kuhinje, za pravo uživanje
Fenomenalan i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.

LAGANI TART SA LIMUNOM Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće
Sladak i kremast, nestaće sa stola čim se postavi.

BRZI KEKSIĆI Naprave se lako, a pojedu odmah, super za užinu ili desert
Najbolje služite uz kafu ili čaj.

ČOKO MAFIN Neodoljivi slatkiš koji se topi u ustima, za savršeno jutro
Mirisni i slatki, nestaće sa stola čim se postave.

BAKLAVA SA MAKOM Klasik koji nikad ne izlazi iz mode, ukusa koji priča priče
Očaravajuća poslastica za prave sladokusce i one izbirljive.
Komentari (0)