NEODOLJIVI MEDENJACI Posni i slatki, a savršeno idu uz kafu ili čaj
Pogodni i za dane posta, prste da poližete.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

NEODOLJIVI ORAŠČIĆI Preukusni kolačići interesantnog izgleda koje će deca obožavati
Najbolje stavite odmah duplu meru.

POSNI MEDENJACI Ukusom nimalo ne zaostaju za onim kupovnim, otopićete se od miline
Najbolje služite uz čaj ili kafu.

SLATKA JELKA Najlepši kolačići za ponoć, ukusa koji priča priče
Kolači u novogodišnjem duhu savršeni su za ponoć.

NOVOGODIŠNJI MEDENJACI Slatki kolačići koji se tope u ustima, a najbolje idu uz čaj
Neodoljivi kolačići najviše će obradovati decu, a ukrasiće novogodišnju trpezu.
- 11 kašika ulja
- 11 kašika vode
- 11 kašika šećera
- 2 kašike meda
- 1 kašika cimeta
- 1 prašak za pecivo
- 500 g brašna
Priprema:
U jednojj posudi sjedinite ulje, vodu, šećer, med, cimet, prašak za pecivo i brašno. Zatim razvucite na pobrašnjenoj radnoj površini do debljine 11 cm. Isecite medenjake pomoću čaše pa ih pažljivo stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite medenjake 10 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Nakon što se ohlade, pospite šećerom u prahu.

OPERA TORTA Klasik francuskog poslastičarstva u simfoniji različitih slatkih ukusa
Svečana i raskošna, gosti će biti oduševljeni.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.

NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)