DOMAĆE KROFNE Slatke i mekane kao duša, a savršene uz šolju kafe
Savršene i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
- pakovanje lisnatog testa
- 3-4 kašike šećera
- krem do lešnika
Priprema:
Razvucite lisnato testo, pa premažite nadevom, a onda preklopite drugim lisnatim testom. Malo pritisnite rukama, pa isecite trake jednake širine. Umotajte trake po želji i ređajte na pleh obložen pek-papirom. Pecite na 180 stepeni
Preostalim nadevom premažite lažne krofne i pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni oko 20 minuta. Pospite šećerom u prahu i služite.
Možda vas zanima:

POSNE KROFNE Nimalo ne zaostaju za originalom, a mekane kao pamuk
Najbolje služite uz šolju kafe.

KROFNE SA DŽEMOM OD KAJSIJA Mekane i vazdušaste, po receptu bez mane
Toliko su ukusne da ćete biti oduševljeni.

POSNE KROFNE Vazdušaste i mekane kao pamuk, za lepo veče sa prijateljima
Mekane i slatke, najbolje odmah stavite duplu meru.

DUBAI KROFNE Popularni desert po receptu koji će vas oboriti s nogu
Ako volite klasične krofne, njihovu Dubai varijantu ćete obožavati.

KINOA BRAUNI Zdrav i ukusan slatkiš savršen za dolazak iznenadnih gostiju
Pravi se lako, a smaže brzo.

MAFIN ČUPAVCI Savršen spoj omiljenih slatkiša u jednom, ukusa koji se ne zaboravlja
Mirisni i sočni, nema ko će im odoleti.

LENJA PITA SA MAKOM Mirisna poslastica koja pomera granice dobrog ukusa, za pravo uživanje
Sočna i slatka, a super ide uz čaj ili kafu.

KREMASTI EKLERI Super idu uz kafu, a tope se u ustima, najbolje odmah stavite duplu meru
Savršeni za sve svečane prilike, gosti će biti oduševljeni.

NEODOLJIVE KROFNICE ZA JUTRO KOJE SE PAMTI Vazdušaste i mekane, pojedu se odmah
Savršene za sve prilike kada vam se jede nešto slatko.
Komentari (0)