POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nećete ni da primetite razliku u ukusu, a savršene za lepo druženje sa prijateljima
Samo dodajte krem ili prilog po želji.

Potrebno je:
- 1,5 čaša brašna
- 1 prašak za pecivo
- pola male kašičice soli
- 1 vanilin šećer
- 2 kašike kristal šećera
- 1 čaša bademovog mleka
- pola čaše vode
- 3 kašike ulja
Priprema:
U većoj posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo, šećer, so, vanilin šećer. Sipajte biljno mleko, vodu i ulje, pa sve zajedno promešajte varjačom. Sipajte po malo smese na tiganj sa zagrejanim uljem. Pecite palačinke oko 2 minuta, sa svake strane. Na kraju, prelijte medom ili seckanim voćem. Bon appetit!
Možda vas zanima:

POSNE AMERIČKE PALAČINKE Nimalo ne zaostaju za originalom, biće mekane i vazdušaste
Služite tople, prelivene javorovim sirupom.

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ "SMUTI PA PROSPI" Gotov za 5 minuta, a kremast i čokoladan, jednostavnije od ovoga nema!
Pravi se lako, a pojede brzo.

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ "SMUTI PA PROSPI" Gotov za 5 minuta, a kremast i čokoladan, jednostavnije od ovoga nema!
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, i dupla mera će biti malo!
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

STARA SARAJEVSKA TORTA Sa rozen korama, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremasta i slatka, bićete oduševljeni.
Komentari (0)