TOPLA ČOKOLADA Napitak po receptu kakav niste probali do sada, idealan za hladne dane
Mirisna i neodoljiva topla čokolada iznenadiće vas ovim jednim sastojkom koji joj daje najlepši šmek.
Sastojci
- 400 ml mleka
- 1 mala kašika kakaa
- 50 g tamne čokolade
- 1 kašika kikiriki putera
- 1/2 male kašike cimeta
Za preliv:
- umućena slatka pavlaka
- čokoladne mrvice
Priprema
Mleko pomešati sa kakaom, cimetom, kikiriki puterom i odmah žicom izmešati. Sad dodati sitno seckanu čokoladu i staviti da se zagreje celo vreme mešajući dok se čokolada ne istopi.
Ukrasiti preko sa umućenom slatkom pavlakom i posuti preko čokoladne mrvice.
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
OMILJENI SLATKIŠ U SRPSKIM KUĆAMA Starinski kolač od jabuka i griza, mirisom vraća sećanje na bakinu kuinu
Kolači sa jabukama su među omiljenim desertima kod mnogih, a ovaj recpet će vas oboriti s nogu
POSNA ČOKOLADNA TORTA Sočna i bogata orasima, savršena za slavsku trpezu!
Ako tražite posnu tortu koja je toliko čokoladna, sočna i bogata orasima da zaseni i najskuplje poslastice, ova torta je pravi pogodak.
Torta Šeherezada koja se ne peče: Kremasta poslastica koja se brzo pravi, a još brže pojede!
Ako tražite brz i jednostavan desert koji izgleda impresivno, a ne zahteva pečenje, torta Šeherezada je pravi izbor!
Komentari (0)