KREMASTI KOLAČ OD SAMO 2 SASTOJKA Uspeće svima a mami osmeh na lice
Potrebni su vam samo čokolada i jaja a otopićete se od slatkoće.
Potrebno je
- 3 jaja
- 170 crne čokolade
Priprema
Rernu zagrejte na 170 stepeni. Žumanca odvojite od belanca. Čokoladu polomljenu na komade otopite na pari pa pustite da se ohladi. Zasebno umutite belanca u čvrst sneg. Prohlađenoj čokoladi dodajte žumanca pa mešajte dok ne dobijete glatku smesu. Onda smesi polako dodajte, prvo trećinu snega od belanceta i dobro promešajte. Zatim dodajte sav sneg i dobro sjedinite. Preručite smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 30 do 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 170 stepeni. Prohlađen kolač možete da pospete šećerom u prahu. Secite i služite. Bon appetit!
Možda vas zanima:
ČOKOLADNI KOLAČ ZA OKO 300 DINARA Neodoljiva fantazija od koje će zamirisati cela kuća
Ako želite da napravite nešto slatko a pritom uštedite na kućnom budžetu, imamo predlog za vas. Sočan i sladak kolač raspametiće sve koji ga budu probali, a većinu sastojaka već imate kod kuće.
BRZI KOLAČ OD SAMO DVA SASTOJKA Fenomenalnog je ukusa, napravite odmah duplu meru
Napravite lako čokoladni kolač. Topi se u ustima, sočan je i mekan, a treba vam jako malo vremena. Pravi se od samo 2 sastojka.
ČOKO KOLAČ BEZ ŠEĆERA Stotine hiljada domaćica pretražuje ovo na mrežama
Napravite za oko 20 minuta i uživajte. Topi se u ustima od slatkoće. Opravdano je popularan.
ZADOVOLJITE SVOJA NEPCA Čoko kolač sa JEDNIM dodatkom postaće vaša omiljena poslastica
Idealno za popodnevnu užinu.
SAN SEBASTIJAN ČIZKEJK Desert neodoljivog ukusa nastao je učeničkom greškom a prava je senzacija
Nastao greškom učenika u baru u Španiji, a sada je pravi specijalitet. Ako volite klasičan čizkejk, ovaj ćete obožavati.
LAVA KOLAČ Čokoladna rapsodija od samo 3 sastojaka gotova začas, a topi se u ustima
Brzi čokoladni kolač osvojiće i one koji ne vole slatko.
PESAK TORTA Nepečena poslastica ukusa koji se pamti, a gotova za tren oka
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje stavite duplu meru.
LEPA BRENA TORTA Raskošna poslastica nazvana po čuvenoj pevačici, a topi se u ustima
Torta koja je uživala veliku popularnost 80 ih godina 20 veka, ostaviće bez daha i one izbirljive. Bogata, kalorična i čokoladna uskrasiće svaku svečanu trpezu.
POLICAJKA Torta prepuna čokolade i raznih filova koja će oboriti s nogu sve sladokusce
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)