
ŠTRUDLA SA MAKOM IZ BAKINE KUHINJE Mirisna i neodoljiva, uzećete parče više
Mirisna poslastica za sve svečane prilike.
Utorak, 01. apr 2025.
Mirisna poslastica za sve svečane prilike.
Fenomenalna i sočna, svaki zalogaj je raj za sladokusce.
Neodoljiva i slatka poslastica, najbolje odmah stavite duplu meru.
Neodoljiva i slatka poslastica, najbolje odmah stavite duplu meru.
Sočna i mekana kao duša, najbolje odmah stavite duplu meru.
Ni malo ne zaostaje za originalom, prste da poližete.
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
Fenomenalna i sočna, a mekana kao pamuk.
Sočna štrudla po receptu bez mane.
Fenomenalna i slatka, za sve prilike.
Sočna poslastica smazaće se za tren oka.
Mekana i sočna, najbolje odmah stavite duplu meru.
Nestaće sa stola čim ih postavite.
Slatka štrudla nestaće sa stola čim bude postavljena.
Sočna, sa bogatim nadevom, od domaćih kora.
Donosimo vam recept za preukusnu štrudlu sa makom. Osvaja na prvi zalog, a nije komplikovana priprema.
Napravite štrudlu sa makom od gotovih kora, uštedećete vreme, a biće vrlo ukusna.
Podjednako ukusna, samo što ćete je brže napraviti. Sočan fil, sa mekanim korama.