FRANCUSKA SUPA OD LUKA Pikantna rapsodija ukusa kome ovaj sastojak daje posebnu draž
Tradicionalni francuski recept za neodoljivu i drugačiju supu.
Subota, 23. nov 2024.
Tradicionalni francuski recept za neodoljivu i drugačiju supu.
Drugačija, začinjena i sočna, držaće vas dugo sitim.
Ova supa popularnost je stekla kao jeftin i ukusan obrok za radnike i siromašne, u francuskim restoranima i bistroima, 18. veka. U današnje vreme, smatra se jelom koje se služi po prestižnim restoranima. Pravi se od luka, bageta, gaude, i izuzetno je aromatična.
Ova supa popularnost je stekla kao jeftin i ukusan obrok za radnike i siromašne, u francuskim restoranima i bistroima, 18. veka. U današnje vreme, smatra se jelom koje se služi po prestižnim restoranima. Pravi se od luka, bageta, gaude, i izuzetno je aromatična.