SOS OD ŠAMPINJONA Fenomenalno se slaže sa mesom, a gotov očas posla

Ivana Pavlović

17:00

U sosu sa 0

Dodajte kao prilog omiljenom jelu i uživajte.

sos od pečuraka
Shutterstock

Potrebno je:

  • 300 g svežih šampinjona
  • 500 ml pavlake za kuvanje
  • 2 glavice crnog luka
  • 3 kašike maslinovog ulja
  • 2 kašike brašna
  • 1 kašika fino usitnjenog peršuna
  • 1 kašičica suvog začina
  • 2 decilitra belog vina
  • So i biber po ukusu

Priprema

Iseckajte sitno luk pa ga dinstajte na maslinovom ulju dok ne dobije staklastu strukturu.Potom dodajte iseckane šampinjone na šnite, i ulijte 2 decilitra vina, usitnjen peršun i začine. Ostavite da se dinsta na tihoj vatri. Nakon toga,dodajte pavlaku za kuvanje i brašno - mešajte konstantno dok se sos od pečuraka ne zgusne.

@moja.trpeza Ðumbirov čaj- prirodni eliksir zdravlja Sastojci: • 1 limun • 1 narandža • Đumbir (po ukusu) Priprema: Oljuštite limun, narandžu i đumbir, pa ih iseckajte na sitne komade. Sve stavite u blender i dobro sjedinite. Dobijenu smesu sipajte u posudu i stavite u zamrzivač da se stegne #mojatrpeza #trpeza #fyp #viral #viraltiktok #fypシ゚ ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading