ZAGORELI TIGANJ POSTAJE KAO NOV Primenite ovaj jednostavan trik u koji su se uverili milioni
Namirnice svaka domaćica već ima u kuhinji, a trik je jednostavan.
![tiganj](/data/images/2024-05-16/87820_shutterstock-2261332891_f.jpg?timestamp=1715810400)
Potrebna vam je so, soda bikarbona, deterdžent za pranje sudova, alkoholno sirće i papirni ubrusi. Po zagorelom tiganju pospite so i sodu bikarbonu pa sipajte deterdžent. Istrljajte dobro žicom pa ubrusima prekrijte tiganj i nalijte sirće. Pustite da odstoji nekoliko minuta pa skinite natopljene ubruse. Videćete kako se masnoće lako skidaju. Posle samo operite kao i inače.
A možete i da primenite ovaj stari trik sa praškom za pecivo.
Prašak za pecivo
U zagorelu posudu sipajte malo vode pa dodajte prašak za pecivo. Ostavite da proključa. Zagoreli delovi će da otpadaju sami, a možete da koristite i kuhinjsku četkicu da pomognete. Na kraju, operite sa malo deterdženta i vode.
Za detalje ispratite video u nastavku.
![namaz od humusa](/data/images/2024-06-21/91613_humus-namaz_f.jpg)
NAMAZ OD HUMUSA SE POJEDE U SLAST Pikantan i aromatičan, za one izbirljive
Možete da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu.
![torta čarolija anđela](/data/images/2024-06-21/91615_1000051161-01_f.jpeg)
ČAROLIJA ANĐELA ZA LUKU Recept i intervju sa Draganom Varevac
Napravite ovu fenomenalnu poslasticu sa tri fila i kremom od pistaća po receptu Dragane Varevac iz Kraljeva
![šuškavi kolač sa jagodama](/data/images/2024-06-14/90788_suskava-jogobela-2_f.jpg)
IVANIN ŠUŠKAVI KOLAČ SA JAGODAMA SE TOPI U USTIMA Sa dosta fila i bogatim ukusom, pravićete stalno
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Ivane Miljanović iz Sremske Mitrovice
![namaz od lososa](/data/images/2024-06-07/90039_namaz-od-lososa_f.jpg)
DOMAĆI NAMAZ OD LOSOSA BOLJI OD KUPOVNOG Aromatičan i preukusan, a idealan za dane posta
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu, nećete da pogrešite.
![moskva šnit](/data/images/2024-06-07/90071_image0_f.jpg)
SANJINA MOSKVA ŠNIT POMERA GRANICE DOBROG UKUSA A uspeće svima
Napravite ovu raskošnu poslasticu sa ananasom i višnjama po receptu Sanje Ostojić iz Loznice
Komentari (0)