DOMAĆI KOMISBROT SA ŽELE BONBONAMA Sve se meri na čaše, a ukusom budi sva čula

Ivana Pavlović

17:30

Zdravi zalogaji 0

Pravi raj za sladokusce.

komisbrot sa žele bonbonama
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 čaša belanca
  • 1 čaša šećera
  • 1 čaša brašna
  • 1 pomorandža
  • 300 g žele bonbona
  • 1/4 šolje ulja

Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi umutite belanca sa šećerom u čvrst sneg. Zatim dodajte ulje i sok pomorandže.Kašičicom brašna pospite seckane žele bonbone.Brašno polako dodajte u sneg od belanaca pa umešajte žele bonbone. Izlijte smesu u pleh obložen pek papirom. Pecite komisbrot oko 20 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading