Ako naletite na PANKO PREZLE u receptu, nemojte da odustanete - napravite ih brzo po našem receptu
Ako vaši ukućani vole pohovanu hranu, onda će je sa panko hlebnim mrvicama voleti još više. Razlikuju se od običnih hlebnih mrvica u teksturi i načinu pripreme.
Panko mrvice
Sastojci:
5-10 kriški tost-hleba
Priprema:
Zamrznite nekoliko kriški tost-hleba u zamrzivaču, zatim im odrežite koricu i usitnite hleb pomoću multipraktika ali da ne bude presitan. Pripremljene mrvice zatim istresite u tankom sloju na pleh za pečenje i pecite 10 minuta u rerni zagrejanoj na 150 stepeni. Budite pažljivi da vam ne zagore jer mrvice ne bi trebalo da promene boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)