NAJBOLJI DORUČAK Mekana proja sa zeljem po bakinom receptu vraća u detinjstvo
Ukoliko želite, umesto zelja možete staviti spanać.
Sastojci:
1,5 šolja (200 ml) kukuruznog brasna
1/2 šolje pšeničnog brašna
1 veza zelja
3 jaja
1 šolja jogurta
½ šolje ulja
150 g izmrvljenog slanog sira
1 prašak za pecivo
Priprema
Umutiti jaja, dodati jogurt, ulje i sjediniti mikserom. Dodati brašno, prašak za pecivo, so, pa izmešati žicom. Umešati iseckano zelje i izmrvljeni sir. Sipati u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko pola sata.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.
NEKA KUĆA ZAMIRIŠE Brza carska pita, da doručkujete baš kraljevski!
Uz čašu jogurta imate savršen doručak.
PO BAKINOM RECEPTU Starinska proja sa blitvom, uvek se traži parče više!
Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.
GOTOVO ZA 25 MINUTA, A ZAISTNO I LAGANO ZA DORUČAK Recept za jutarnju proju koja se pravi očas posla + momentalno se topi u ustima
Brza je, jednostavna i zasitna – odlična ako nemate vremena za dugotrajno spremanje doručka.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)