PO BAKINOM RECEPTU Starinska proja sa blitvom, uvek se traži parče više!

Trpeza/ V.V.

18:30

Sezonski recepti 0

Kada ne znate šta da spremite za doručak ili večeru, ovo je najbrže rešenje, a može se jesti i sutradan.

proja
Shutterstock

Sastojci:

1 šolja (200 ml) + 2 kašike kukuruznog brasna

1 šolja pšeničnog brašna

3 jaja

1 šolja jogurta

½ šolje ulja

1 šolja izmrvljenog slanog sira

1 prašak za pecivo

10 većih listova blitve

Priprema:

Umutiti jaja, dodati jogurt, ulje i sjedini mikserom. Dodati brašno, prašak za pecivo, so, pa izmešati žicom. Umešati iseckanu obarenu blitvu i izmrvljeni sir. Sipati u podmazan pleh i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30-40 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading