ITALIJANSKA PASTA Slasni delikates sa patlidžanom koji budi sva čula
Poješćete u slast, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je
- 300 g paste (po izboru)
- 1 veći patlidžan
- 2 čena belog luka
- 400 g paradajz sosa
- maslinovo ulje
- so
- biber
- svež peršun
Priprema:
Operite patlidžan i isecite ga na kockice. U tiganju zagrejte maslinovo ulje, dodajte sitno iseckani beli luk i propržite ga kratko. Dodajte kockice patlidžana i pržite dok ne omekšaju. Zatim dodajte paradajz sos, posolite, pobiberite i kuvajte dok se sos ne zgusne. U međuvremenu, skuvajte pastu prema uputstvu na pakovanju. Kada je pasta gotova, sjedinite je sa sosom od patlidžana i dobro promešajte. Na kraju, pospite seckanim peršunom i poslužite toplo.
Možda vas zanima:
POSNA PASTA SA TUNJEVINOM Zasitna i sočna, poćiće vam voda na usta
Ukućani će biti oduševljeni koliko je ukusno.
PASTA SA KREM SIROM I SUVIM VRATOM Pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i slasna, bićete siti satima.
FETA PASTA Recept koji je odmah usijao društvene mreže, savršen spoj jednostavnosti i neodoljivosti
Kremasta i zasitna, i dupla mera će biti malo.
BRZA PASTA SA TUNJEVINOM Biće na stolu za 15 minuta, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Kremasta i sočna, bićete siti satima.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)