PASTA AMATRIĆIJANA U savršenom spoju sa slaninom i parmezanom, svaki zalogaj je gurmanski raj
Slasna i kremasta, polizaćete i tanjir koliko je ukusna.
Potrebno je
- 500 g špageta
- 750 ml paradajz sosa
- 2 čena belog luka
- 200 g pančete
- parmezan
- ½ kašičice suvog bosiljka
- maslinovo ulje
Priprema:
Na malo maslinovog ulja propržite iseckanu pančetu na kockice. Dodajte iseckan beli luk i posle minut sipajte paradajz sos. Stavite bosiljak i ostavite da se krčka. Stavite vodu za špagete da provri, dodajte dva prstohvata morske soli i špagete. Kad omekšaju, procedite i odozgo stavite sos. Pospite parmezanom.
Možda vas zanima:
POSNA PASTA SA TUNJEVINOM Zasitna i sočna, poćiće vam voda na usta
Ukućani će biti oduševljeni koliko je ukusno.
PASTA SA KREM SIROM I SUVIM VRATOM Pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i slasna, bićete siti satima.
FETA PASTA Recept koji je odmah usijao društvene mreže, savršen spoj jednostavnosti i neodoljivosti
Kremasta i zasitna, i dupla mera će biti malo.
BRZA PASTA SA TUNJEVINOM Biće na stolu za 15 minuta, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Kremasta i sočna, bićete siti satima.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)