AKO ŽELITE DA LAZANJE BUDU AUTENTIČNE URADITE OVO Jednu grešku većina pravi, a potpuno menja ukus
Primenite savete profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom jelu.
Listovi za lazanje
Dobro posolite vodu tokom kuvanja da bi testenina lepo povukla začine. Kada se skuvaju, dobro ih ocedite pa prebacite u podmazanu tepsiju. Na taj način ćete da sprečite da se lazanje lepe jedna za drugu.
Mocarela
Da biste dobili autentične lazanje morate da koristite mocarelu.
Meso
Slobodno koristite različite vrste mesa, a možete da krenete sa govedinom i svinjetinom.
Vatrostalna posuda
Najbolje je da koristite vatrostalnu posudu za pečenje, rasporediće toplotu ravnomernije od metalne posude.
Nemojte da budu vodenaste
Posle kuvanja dobro ocedite listove, da lazanje ne bi bile vodenaste.
Možda vas zanima:
LAZANJE SA BELIM VINOM MILUJU NEPCA Ko ih jednom proba uvek im se vraća
Kremaste i zasitne, prste da poližete.
NAJBOLJE LAZANJE NA SVETU Recept koji dve decenije ne silazi sa trona, a evo i zašto
Sočne i mirisne, a zasitne.
PASTICIO Grčke lazanje za ručak koji se ne zaboravlja, ukućani će stajati u redu za još
Bićete oduševljeni ukusom.
LAZANJE SA PILETINOM Eksplozija ukusa u svakom zalogaju, po starom italijanskom receptu
Priprema nije komplikovana, a ukus je božanstven.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)