SAVRŠENI PIRE KROMPIR BEZ MLEKA Ispratite ove trikove i biće savršeno gladak i svilenkast
Trik leži u dobro skuvanom krompiru, maslacu i pažljivoj obradi do željene teksture.
Tajna savršenog pire krompira
Krompir oljuštite, pa ga isecite na veće komade i stavite u šerpu sa vodom. Ostavite da provri, pa kuvajte oko 20 minuta, sve dok ne omekša. Procedite vodu, pa stavite krompir u veću činiju. Zatim, dodajte puter, beli luk u prahu, so i biber. Krompir gnječite dok ne postane gladak i kremast. Na kraju, pospite pire seckanim peršunom.
Možda vas zanima:
PIRE KROMPIR IZ SNOVA Totalno menja pravila igre u kuhinji
Nestaje sa stola čim se postavi.
KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
JEDNOSTAVAN RECEPT ZA POČETNIKE ZA SAVRŠEN PIRE KROMPIR Biće kremast i bez grudvica
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
KROMPIR PIRE KAO IZ RESTORANA Nema kapi mleka, a kremast i bez grudvica
Savršeno ide uz ćufte ili spanać.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)