SUPER IDEJA ZA POSNI RUČAK Hrskavi oslić u pohu od piva
Neverovatno ukusna pohovana riba bez jaja
Oslić u pohu od piva
Sastojci:
1 kg fileta oslića
8 kašika brašna
400 ml piva
1 šolja brašna
1 šolja prezli
2 kašike ulja
1 kašičica soli
Priprema:
Pomešajte pivo s brašnom i solju da nema grudvica. Smesa treba da bude gusta kao za palačinke. Posolite poluodleđene filete. Uvaljajte ih u brašno, pa u smesu od piva, pa u prezle i stavite da se prže u tiganj sa zagrejanim uljem. Pržite sa obe strane dok ne dobiju zlatnosmeđu boju.
Savet
U smesu sa pivom možete dodati semenke susama.
Možda vas zanima:
RIBA SA ČERI PARADAJZOM Zapečena u rerni, pliva u mirišljavom sosu
Zdrav i ukusan ručak za celu porodicu.
ZDRAVO I SLASNO Pečena pastrmka začinjena ruzmarinom, lagana i hrskava u isto vreme
Odličan ručak ili večera koja je brzo gotova.
OVAKO NEMA MIRISA U KUĆI Pastrmka na mladim krompirićima, pečena u rerni
Riba pripremljena na ovaj način je sočna i veoma ukusna.
ZDRAV RUČAK Fileti oslića pečeni na luku i paradajzu su sočni i mirišljavi
Poslužite uz kuvani krompir.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)