ZDRAV RUČAK Fileti oslića pečeni na luku i paradajzu su sočni i mirišljavi
Poslužite uz kuvani krompir.
Sastojci:
500 g fileta oslića
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
3 sveža paradajza
peršun
maslinovo ulje
so, biber
Priprema:
Paradajz i crni luk operite i isecite na kolutove. Poređajte na dno tepsije pa preko stavite filete oslića. Prelijte uljem, seckanim belim lukom, začinite po ukusu. Pecite oko 40 minuta u rerni na 200 stepeni. Gotovu ribu pospite iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OVAKO NEMA MIRISA U KUĆI Pastrmka na mladim krompirićima, pečena u rerni
Riba pripremljena na ovaj način je sočna i veoma ukusna.
RIBA SA ČERI PARADAJZOM Zapečena u rerni, pliva u mirišljavom sosu
Zdrav i ukusan ručak za celu porodicu.
SAVRŠEN POSNI RUČAK Sočna pastrmka iz rerne, pečena na povrću
Poslužite ribu dok je topla i uživajte u ukusima.
ŠARAN IZ RERNE SA LUKOM I PIRINČEM Super predlog za zdrav i ukusan ručak koji se lako pravi
Najsočnija riba pripremljena na zdrav način.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)