NAJLAKŠI NAČIN DA SEBI ULEPŠATE JUTRO Napravite doručak koji će vas dugo držati sitim
Znaju Englezi šta je dobro.
Engleski doručak
Sastojci:
2 kobasice
100 g šampinjona
4 čeri paradajza
6 kriški slanine
200 g skuvanog pasulja (ili iz konzerve
2 kašičice putera
4 jajeta
so, biber
4 kriške tosta
1 kašika ulja
Priprema:
Na ulju prepržite kobasice, seckane pečurke i čeri paradajz. Potom dodajte slaninu i pecite još oko pet minuta. Za to vreme u drugoj posudi zagrejte pasulj. Na puteru ispržite jaja na oko i začinite solju i biberom. Hleb tostirajte i premažite ostatkom putera. Sve lepo složite na tanjir i poslužite uz kafu, čaj ili đus.
Možda vas zanima:
NAMAZ KOJI MOŽE DA TRAJE DANIMA Domaća pašteta idealna za početak dana!
Elegantna i jedinstvenog ukusa.
KADA GA NAMAŽETE, JOŠ BRŽE GA SMAŽETE Ovo je pravi namaz za šampione
Recept je idealan za snažan i jak doručak.
RECEPT KOJI NE MOŽE DA NE USPE Napravite italijanske njoke iz rerne za sve ukućane
Cela porodica će biti zadovoljna, muž sit, žena raspevana a deca poslušna.
GRČKA MUSAKA OD PATLIDŽANA Toliko je ukusna da nećete ni primetiti da meso nedostaje
Uživajte u bogatim ukusima ove grčke musake sa patlidžanom koja spaja sočne kolutove patlidžana sa aromatičnim sosom od mesa i začina
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
Komentari (0)