Hrskavi spolja, mekani iznutra, ovi RIBLJI ŠTAPIĆI su STO PUTA bolji od kupovnih
Zaboravite na riblje štapiće kupljene u prodavnici, pripremite ih kod kuće jer su još ukusniji, sočniji i hrskaviji. Ako ništa drugo, barem je sigurno da su zdravije od prodavnih.
Štapiće možete da jedete s pirinčem, pomfritom ili da ih ubacite u sendvič i ponesete na posao.
Domaći riblji štapići
Sastojci:
600 g fileta oslića ili druge ribe po izboru
150 g brašna
200 ml mineralne vode
1 jaje
1 kašika belog luka u prahu
ulje
so, biber
Priprema:
Prvo posolite ribu. U činiji pomešajte brašno, mineralnu vodu, beli luk u prahu, jaje, so i biber. U smesu stavite riblje filete i propržite ih na ulju. Gotovi su kada poprime lepu, žutozlatnu boju. Nakon što ih izvadite iz ulja, prvo ih stavite na papirni peškir da se ocede višak masnoće, pa poprskajte s malo limunovog soka.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)