IZMEŠAŠ, ISPEČEŠ i GOTOVO! Doručak od starog hleba i nekoliko sastojaka iz frižidera

Trpeza/ V.V.

07:30

Sezonski recepti 0

Odličan način da potrošite ostatke hrane.

IZMEŠAŠ, ISPEČEŠ i GOTOVO! Doručak od starog hleba i nekoliko sastojaka iz frižidera
Shutterstock

Sastojci:  

 

7-8 kriški starog hleba

6 jaja

100 g šunke

200 g sirnog namaza

1 crni luk

1 čaša kisele pavlake ili jogurta

Priprema:

Iseckan crni luk prodinstajte da omekša. Podmažite tepsiju uljem i poređajte hleb. Preko rasporedite iseckanu šunku, luk, sirni namaz na više mesta. U posudi pomešajte umućena jaja i pavlaku, začinite ih solju i biberom. Prelijte preko nadeva i pustite da stoji 30-40 minuta. Pecite na 180 stepeni dok se ne zapeče.

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading