PASULJ NA MEKSIČKI NAČIN Napravite chili con carne i dugo ćete biti siti

Alo.rs

14:30

Sezonski recepti 0

Neodoljiva kombinacija ukusa.

PASULJ NA MEKSIČKI NAČIN Napravite chili con carne i dugo ćete biti siti
pixabay

Čili kon karne

Sastojci:

800 g junetine

600 g paradajza

400 g crvenog pasulja iz konzerve

3 crna luka

3 čena belog luka

2 kašike mlevene ljute paprike

1 kašičica kumina

1/2 kašičice origana

6 kašika povrtnog bujona

ulje

Priprema:

Meso iseckajte i kratko propržite na vrelom ulju na jakoj vatri. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, dinstajte 5 minuta, dodajte oceđen pasulj i promešajte. Oljuštite paradajz, naseckajte na komade i dodajte mesu. Začinite, dolijte bujon i krčkajte dok se meso ne skuva. Po potrebi dodajte još malo tople supe.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading