PASULJ NA MEKSIČKI NAČIN Napravite chili con carne i dugo ćete biti siti
Neodoljiva kombinacija ukusa.
Čili kon karne
Sastojci:
800 g junetine
600 g paradajza
400 g crvenog pasulja iz konzerve
3 crna luka
3 čena belog luka
2 kašike mlevene ljute paprike
1 kašičica kumina
1/2 kašičice origana
6 kašika povrtnog bujona
ulje
Priprema:
Meso iseckajte i kratko propržite na vrelom ulju na jakoj vatri. Dodajte sitno seckane crni i beli luk, dinstajte 5 minuta, dodajte oceđen pasulj i promešajte. Oljuštite paradajz, naseckajte na komade i dodajte mesu. Začinite, dolijte bujon i krčkajte dok se meso ne skuva. Po potrebi dodajte još malo tople supe.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
OSETITE DUH ORIJENTA NA STOLU Zdrava varijanta istanbulskih đevreka po receptu Sofije Njagojević
Susam daje bolju aromu ako se prepeče, pa ga uvek imam već gotovog, prepečenog u teglici.
PRAVA PRINCEZA MEĐU TORTAMA Ukusna oranžada može biti i na vašem stolu
Ukus će vas opčiniti.
SJAJNA KOMBINACIJA NAMIRNICA Salata od cvekle i kikirikija će se dopasti svakome!
Najavljuje ukus proleća.
ODLIČNA ZAMENA ZA KRAVLJE MLEKO Zdrav napitak koji se po ukusu ne razlikuje mnogo od običnog
Razlika u ukusu je minimalna.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)