IDEALAN DORUČAK OD SVEGA NEKOLIKO SASTOJAKA Pica torta od tortilja, sa filom od ajvara, šunke i sira
Jedan dobar, zimski kaloričan doručak možete napraviti uz pomoć svega nekoliko sastojaka
Sastojci:
- 9 komada gotove tortilje iz pakovanja
- 250 grama domaćeg ajvara
- 250 grama pica šunke
- 250 grama sira kačkavalja
- 250 grama sitnog sira
- origano
Način pripreme:
U posudu (pleh) koja odgovara veličini tortilje staviti najpre jednu tortilju, premazati je ajvarom, po njoj staviti pica šunku i to sve posuti sitnim sirom.
Sledeću tortilju staviti preko, pa je takođe premazati ajvarom, a onda i nekoliko šnita sira kačkavalja. Preklopiti i nju novom tortiljom, na koju onda staviti sastojke po sopstvenom izboru i tako sve redom dok se ne iskoriste svi sastojci do poslednje tortilje, koju takođe treba premazati ajvarom, narendati kačkavalja po preko, pa posuti origanom.
Možda vas zanima:
ZAPRŠKA NIJE ISTA ZA SVA JELA Evo u čemu je caka
Zaprška se ne priprema isto za svako jelo! Pogledajte u čemu je caka! Iako se danas zaprške sve manje upotrebljavaju ili se svode na najmanju moguću meru, mnoga jela su i dalje nezamisliva bez njih
Zdrave pohovane tikvice koje ćete obožavati: Ručak gotov za samo deset minuta!
Ove pohovane tikvice se maltene pripremaju bez ulja.
KOSOVSKI KROMPIRAŠ JE SAVRŠEN Obrok koji će svi zavoleti, a tako se lako sprema
Nema tu mnogo filozofije oko pripreme.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
Komentari (0)