ISKORISTITE STARI HLEB Za brzinski ukusan doručak ili večeru
Jednostavan recept za brzi obrok ili užinu.
Sastojci:
8 kriški hleba
50 g margarina ili 50 ml maslinovog ulja
100 g parmezana
1 čen belog luka
Origano, mlevena paprika ili drugi začin po želji
Priprema:
Svaku krišku hleba premažite margarinom. Iseckajte odozgo beli luk. Pospite parmezanom i stavite u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 10 minuta. Zapečeni hleb pospite origanom, mlevenom paprikom ili drugim začinima.
Možda vas zanima:
PITA IZ TIGANJA Zdravo jelo koje se spremi očas posla, a ima fantastičan ukus!
Za pitu iz tiganja potrebno je da odvojite samo malo vremena.
OVO MORATE DA PROBATE! Pica sa testom od krompira se brzo pravi, a fantastična je!
Probajte omiljeno jelo na malo drugačiji način, nećete se pokajati.
ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.
SUPER DORUČAK Pohovani hleb preliven sosom od jabuka za sladak dan pred vama
Probajte slatke prženice obogaćene sosom od voća.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
Komentari (0)