DOMAĆINSKI RUČAK ZA CELU PORODICU Sve sastojke imate u kući, samo prionite na posao
Kupus i kobasice su glavni sastojci.
Musaka s kupusom
Sastojci:
1/2 glavice kupusa
500 g krompira
150 g kobasice
peršun
1 šolja mleka
2 kašike pavlake za kuvanje
3 jaja
1/2 šolje ulja
so, biber
Priprema:
Kupus isecite na trakice, izgnječite ga rukama i ostavite da odstoji sat vremena. Krompir oljuštite, isecite na tanje kriške i posolite pa propržite u tiganju. Kad bude gotov, stavite ga na ubrus da se cedi. U isti tiganj izdinstajte kupus. Kobasicu isecite na kolutove željene debljine. U podmazan pleh ređajte krompir, kupus pa kobasicu i tako sve dok ne potrošite materijal. U činiji ulupajte jaja pa dodajte mleko i pavlaku za kuvanje i prelijte preko musake. Pecite oko 30 minuta na 180 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEJA ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Poširana jaja sa SREMUŠEM se brzo sprema, a ukusno je
Isprobajte nešto novo.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
DORUČAK ZA POŽELETI Omlet iz rerne zasitiće vas više nego običan
Neobično, zar ne?
RUČAK ZA 15 MINUTA! Punjenu piletinu na ovaj naćin sigurno niste jeli
Kombinacije su razne.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)