JEDITE BEZ GRIŽE SAVESTI! Ručak bez mnogo kalorija napuniće vam stomak
Bez povrća to ne bi bilo to.
Zdrava verzija s povrćem
Sastojci:
6 kobasica
3 krompira
2 paprike
1 glavica crnog luka
so, biber
1 kašika suvog začina
3 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Sve povrće oljuštite, očistite i isecite na željene komade. Pleh podmažite mašću, ubacite povrće, a kobasice isecite na manje komade ili na kolutove. Pecite oko 20 minuta na 200 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SUPA ZLATA VREDNA Zeleni obrok koji neguje stomak i nepce
Jednostavno se pravi.
ŠARENIŠ U TANJIRU! Ratatuj po posebnom receptu smazaćete za čas
Neprikosnoveno jelo.
NAJBOLJI JE NAPRAVITI JE NA STARINSKI NAČIN Kukuruza puni stomak i dugo drži sitim
Podseća na našu proju.
PUN TANJIR ZDRAVLJA Osnovni recept za vitaminsku bombu
Što više povrća, to bolje.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENU PILEĆU SUPU? Dodajte ovaj sastojak i bićete oduševljeni ukusom
Jednostavan i primenljiv trik za bolji ukus pileće supe, najbolje probajte i uverite se.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)